Pedicure Hoofddorp; diabetische voet;
Je voeten in balans,
jij in balans

Voor ieder voetprobleem een oplossing

Voor de meest uiteenlopende voetproblemen kun je bij Marian terecht. Hierbij kun je denken aan een ingroeiende teennagel, kloven, likdoorns of andere voetproblemen. Zij gaat er vanuit dat er voor ieder probleem een oplossing is. Wat die oplossing is, wordt samen besproken in de pedicurepraktijk in Hoofddorp.

Problemen verminderen en verhelpen met de pedicure

Voor een professionele voetverzorging ben je Marian Westerbos aan het juiste adres! Ruim 20 jaar ervaring,  een verpleegkundige achtergrond,  aangesloten bij brancheorganisatie ProVoet,  ingeschreven in het Kwaliteits Register Pedicure,  dragen bij aan een deskundige,  maar ook persoonlijke pedicure behandeling. Ook is Marian aangesloten bij de Ketenzorg Haarlemmermeer.

Waarvoor ga je naar de pedicure? 
Voor de meest uiteenlopende ongemakken aan de voeten kun je een afspraak maken, denk hierbij aan:

  • Pijn
  • Nagelproblemen, bv ingroeiende nagels, kalknagels, nagelreparaties
  • Overmatig eelt
  • Likdoorns
  • Kloven
  • Schimmelinfecties
  • Drukplekken verminderen

Ik maak gebruik van allerlei extra vaardigheden zoals chemische behandelingen, Medical Taping, werken met druk opvangende materialen, diverse massagetechnieken, waaronder massages met etherische oliën, dit kan zowel aan de benen en voeten als op het hele lichaam.

lichaam in balans; natuurlijk in balans

Ben je Diabetes Patiƫnt?

Afhankelijk van je verzekering kom je in aanmerking voor een vergoeding.

Ik heb contracten met diverse Podotherapeuten, zodat ook mensen die in een hoger zorgprofiel vallen bij mij terecht kunnen.

Gecertificeerd pedicure

voetreflexmassage; therapie; voetreflexmassage; therapie;